Professionella helhetslösningar

På JM Golv & Kakel strävar vi efter att erbjuda professionella helhetslösningar inom våtrum, mur- och putsarbeten, kakel och klinker, mattläggning, rivning, flytspackling och snickeriarbeten. Alla våra anställda innehar yrkesbevis och våtrumsbehörighet – något som säkerställer proffsiga, hållbara och säkra hantverkstjänster. Detta garanterar att våra kunder kan vara säkra på att arbetet går rätt till och utförs av kunniga och auktoriserade hantverkare. 

Vi efterföljer rådande branschregler och kvalitetssäkrar samtliga arbeten i enighet med allmängiltiga normer och kvalitetskrav. JM Golv & Kakels personalstyrka består av 16 stycken kvalitetsmedvetna och serviceinriktade hantverkare som har lång erfarenhet inom sina specifika hantverksområden. Vår stab erbjuds fortlöpande vidareutbildning för att alltid kunna utföra arbeten som lever upp till den förväntade standarden. Vi har specialiserat oss på golv och kakel men utför även en rad andra hantverkstjänster som innefattar allt från skorstensreparationer till totalentreprenad av våtutrymmen. 

Mur- och putsarbeten:

JM Golv & Kakels duktiga murare rycker dagligen ut för att utföra både små och stora fackmannamässiga mur- och putsarbeten. Vi åtar oss alla typer av mur- och putsarbeten, så oavsett om du behöver hjälp med uppmurning av fasadtegel, lättbetong eller lecablock kan vi ordna jobbet åt dig. Vill du ha en ny skorsten uppmurad är detta inget problem för våra erfarna murare. Vi har lång erfarenhet av putsning av husgrunder och fasader och vi kan även utföra renoveringar av skadade och slitna skorstenar, fasader, trappor, murar, tegelväggar och fogar. 

Kakel- och klinkerarbeten:

Våra plattsättare har yrkesbevis och utför fackmannamässiga arbeten med stor noggrannhet dagligen. Vi kan utföra plattsättning av alla typer av klinker, kakel, betongplattor och mosaik i både våtrum, kök, hall, källare, uterum, kontor och butiker. Oavsett storlek på ditt badrum, önskat mönster och typ av klinker kan vi utföra ett gediget kakel- och klinkerjobb åt dig. Vi har även dokumenterad erfarenhet av klinkerläggning i garage samt på betongrapport. 

Golvläggning

JM Golv & Kakel har stor kunskap och erfarenhet av golvläggning. Våra proffsiga golvläggare lägger våtrumsgolv i badrum och tvättstugor, monterar plastmattor och tätskikt i såväl badrum kök och sovrum. Vi kan även hjälpa dig med montering av heltäckningsmattor i sovrum, nålfiltsmattor i uterum och på balkonger och linoleummattor var helst du önskar.  Mattbeklädda trappor kan vi renovera och laga efter långvarigt slitage samt lägga parkett och trägolv. Vill du ha hjälp med att slipa parkettgolv, stavparkettgolv, furugolv eller trägolv utför vi gärna även dessa typer av arbeten. 

Avjämning och spackling:

Golv och väggar som inte är helt plana eller släta kan våra hantverkare avjämna eller planspackla åt dig. Vi flytspacklar badrum med fall eller hall med golvvärme enligt rådande branschbestämmelser och utför alltid fackmannamässiga arbeten. Vi kan planspackla alla typer av torra utrymmen, från kök och sovrum till uterum och garage. 

Totalentreprenad:

Med totalentreprenad menas att du inte behöver göra något förutom att berätta för oss hur du vill att ditt nya badrum eller sovrum ska se ut. Resten sköter vi. JM Golv & Kakel samarbetar med lokala bygg, VVS och el företag som delar vår syn på kvalitet och hantverksstolthet. Genom denna helhetstjänst kan vi samordna renoveringar eller ombyggnationer från planskiss till färdigrenoverat utrymme. Som kund slipper du lägga dyrbar tid på att finna duktiga och pålitliga elektriker och rörmokare, vi sköter hela processen åt dig och kan garantera en kvalitetssäkrad renovering in i minsta detalj.